FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 21. rujna 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost na autocesti A1 između Donje Zdenčine i Karlovca te mjestimice između Otočca i tunela Male Kapele. Na dionici autoceste A1 Sveti Rok-Maslenica zbog radova na portalima tunela Bristovac, Ledenik i Čelinka, te usjeka Baričević, vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste. Danas od 8 do 20 sati zbog radova u tunelu Brinje vozit će se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno, a kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom. Na Riječkoj obilaznici zbog radova na mostu Riječina vozi se jednim trakom od čvora Orehovica do tunela Škurinje 1 u smjeru Rupe, te između čvorova Rujevica i Orehovica u smjeru Zagreba. Zbog razminiranja je zatvorena državna cesta D50 Gospić-Gračac kod naselja Medak svakodnevno od 8 do 18 sati, produženo do 1. listopada, a obilazak je D25 Gospić-Korenica i D1 Korenica-Gračac. Vozila će se propuštati svaki sat po 15 minuta. Zbog razminiranja, privremena regulacija prometa na autocesti A1, bit će od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 18 sati, a petkom od 8 do 14 sati, u oba smjera. Od 24. do 27. rujna bit će zatvoren ulaz i izlaz na čvoru Gospić te spojna cesta od čvora Gospić prema Ličkom Osiku D534, a obilazak je čvor Perušić i dalje D50 do Gospića. Od 28. rujna do 22. listopada obustavit će se promet u oba smjera između čvorova Perušić i Gospić. Vozit će se obilazno državnim i županijskim cestama između čvorova Perušić i Gospić. Od 27. rujna do 25. listopada zbog razminiranja će biti privremena regulacija prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac, svakodnevno od 9 do 18 sati (petkom od 9 do 14 sati) na dionici Novska-Okučani-Nova Gradiška (u oba smjera) u dvije cjeline: I. cjelina između čvora Novska i čvora Okučani vozila će se propuštati prvih 20 minuta svakog punog sata, a 40 minuta promet će biti obustavljen. II. cjelina od čvora Okučani (uključujući i naplatnu postaju Okučani) do čvora Nova Gradiška vozila će se propuštati 20 minuta na pola svakog punog sata, a slijedećih 40 minuta promet će biti obustavljen. Od 22. do 24. rujna zbog razminiranja od 8 do 18 sati bit će zatvorena državna cesta D6 Glina-Dvor kroz naselje Trgovi. Vozila će se propuštati 15 minuta prije punog sata. U Zagrebu, zbog radova na Jadranskoj aveniji vozi se dvosmjerno preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja, a trajekti plove redovito.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano. U kopnenom području mjestimice jutarnja magla. Vjetar slab, a samo na srednjem i južnom Jadranu do umjerena, ujutro ponegdje jaka bura, poslijepodne sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 19, a na Jadranu od 20 do 25 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙