FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 24. srpnja 2012. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati.

ZAGREB - Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić zbog ozljede skočnog zgloba otkazala je nastup na OI u Londonu, objavili su u utorak hrvatski mediji. Martić se nije oporavila od ozljede koju je zadobila na Roland Garrosu, pa su joj liječnici preporučili da propusti olimpijski turnir u Londonu. Upitan je i nastup Ive Karlovića na Olimpijskim igrama. On je zbog ozljede desne noge propustio ATP turnir u Umagu.

ZAGREB - Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić, koji želi karijeru nastaviti u Real Madridu, počeo je s treninzima u trening kampu Tottenhama. "Klub može potvrditi da se Luka Modrić u ponedjeljak vratio treninzima u našem kampu (Spurs Lodge), a klupski treneri će mu napraviti plan priprema", objavljeno je na internetskoj stranici Tottenhama. Tabloid Sun čak tvrdi da se Modrić ispričao predsjedniku Tottenhama Danielu Levyju što je odbio trenirati prošlog tjedna, te što nije otišao sa klubom na američku turneju. Zbog toga je Modrić zaradio kaznu od 80.000 funti. Prema Sunu predsjednik Spursa odlučan je u tome da neće pustiti Modrića za manje od 40 milijuna funti. Hoće li Modrić ostati u Tottenhamu i dalje je neizvjesno, no prijelazni rok traje do 31. kolovoza pa može još biti obrata. Osim Reala, za njega su zaintersirani i Manchester United, Chelsea te PSG.

ZAGREB - Kanadski hokejaš David Brine i iduće će sezone nositi dres Medveščaka, objavio je u utorak zagrebački klub. Brine je prošle sezone u ligaškom dijelu EBEL lige ostvario 23 boda (4 gola i 19 asistencija), da bi u doigravanju upisao još pet asista, a ulogu u trećoj liniji koju mu je dodijelio trener Marty Raymond odigrao je na visokoj razini. "Nakon odigrane sezone s Medveščakom nisam niti u jednom trenutku dvojio oko povratka u Zagreb. Drago mi je što smo se dogovorili za nastavak suradnje i da ćemo se vidjeti i iduće sezone. Tijekom protekla četiri mjeseca puno sam vremena proveo s obitelji i prijateljima koje ne vidim za vrijeme sezone. Uspio sam napuniti baterije i jako se veselim povratku u Zagreb i početku sezone", kazao je 27-godišnji napadač. Golmanski tandem "Medvjeda" za iduću sezonu ostao je isti, u obrani je došlo do malih promjena, stigli su Dennis Bozic i Domen Vedlin, dok je u napadu bilo većih promjena Joel Prpic je otišao u mirovinu, a Ryan Kinasewich i Greg Day su promijenili klubove, a došli su Alex Leavitt, Nathan Perkovich, Curtis Fraser, Adam Miller, Anthony Yelovich te Brandon Buck, dok je Liam Huculak na probnom roku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙