FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski izlagači na sajmu autobusera u Koelnu

ZAGREB, 17. srpnja 2012. (Hina) - Na jednom od najvećih međunarodnih sajmova autobusera u Europi RDA u Koelnu od 17. do 19. srpnja među više od tisuću izlagača iz 40 zemalja hrvatsku će turističku ponudu predstaviti Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i pet turističkih tvrtki, izvijestili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a.

Hrvatski izlagači na čelu s HTZ-om tradicionalno su prisutni na sajmu RDA u Koelnu te će i ove godine na štandu od sto četvornih metara pokušati privući veću pozornost europskih autobusera i touroperatora.

S obzirom na veliku posjećenost tog sajma i brojne izlagače prisutnost hrvatskih predstavnika je, smatraju u HTZ-u, iznimno važna kako zbog međunarodnog karaktera sajma tako i zbog činjenice da je upravo Njemačka kao zemlja domaćin tog sajma jedno od hrvatskih najvažnijih emitivnih turističkih tržišta.

Među izlagačima osim autobusera na RDA bit će i brojni hotelijeri, touroperatori, turističke agencije i zajednice, zabavni parkovi, proizvođači autobusa i opreme te razne druge uslužne tvrtke koje posluju i u turističkom sektoru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙