FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet otežan na A3 između Kutine i Novske

ZAGREB, 27. lipnja 2012. (Hina) - Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Kutina i Novska na 117. kilometru, u smjeru istoka, vozi se otežano, zbog prometne nesreće, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Iz istoga razloga, na Zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Sveta Nedelja u smjeru Bregane na 9. km vozi se otežano.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica u smjeru Rijeke zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. Obilazno se može voziti preko čvorova Delnice ili Vrata. Ulaz na autocestu kod čvora Oštrovica prema Zagrebu otvoren je za sav promet.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Pojačan je promet teretnih vozila u oba smjera na graničnim prijelazima Bregana i Trnovec (čekanja posvuda oko 1 sat), izlazak je pojačan na Bajakovu.

Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙