FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Na autocesti Rijeka-Zagreb zatvoren izlaz Oštrovica

ZAGREB, 13. lipnja 2012. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, zatvoren je izlaz na čvoru Oštrovica u smjeru Rijeke (silazak prema otoku Krku i Crikvenici). U smjeru Zagreba vozi se nesmetano, izvijestio je danas Hrvatski auto-klub (HAK)

Na autocesti A1, zbog radova, kroz tunele Sveti Rok i Brinje danas do 20 sati vozi se jednom tunelskom cijevi, od 113. km do 112. km u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, od 234. do 237. vozi se dvosmjerno jednom stranom kolnika.

Zbog radova na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa Zagorske magistrale.

Do 18 sati zatvorena je dionica državne ceste D42 Josipdol-Plaški-Grabovac, zbog radova na lokaciji Saborsko-Kuselj. Obilazak je Munjava (D42)-Josipdol-Skradnička Kamenica-Slunj-D1 Grabovac-D 42 Poljanak.

Večeras 13./14. lipnja od 22 do 6 sati kroz tunel Učku promet će se propuštati naizmjence, po 15 minuta sa svake strane tunela.

Do 18. lipnja od 9,30 do 10,00 i od 17,30 do 18 sati zbog radova miniranja na gradilištu tunela „Transformatorska stanica Srđ“- južni portal, promet će biti prekidan u intervalima od 2 do 5 minuta.

Promet osobnih vozila u oba smjera pojačan je na graničnom prijelazu Kaštelu, a izlazak teretnih na graničnom prijelazu Bregana. Granični prijelaz Dubrava Križovljanska zatvoren je za teretna vozila zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙