FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi osječki sajam "Sunčane ure"

OSIJEK, 15. lipnja 2012. (Hina) - U Osijeku je danas otvoren novi sajam pod nazivom "Sunčane ure" koji će se svaki drugi tjedan u mjesecu održavati petkom i subotom u Sunčanoj ulici, a cilj mu je promovirati tradicijsku i ekološku proizvodnju i ruralne proizvode.

Organizatori, osječka Tržnica d.o.o. i Udruga za ekološku i tradicijsku proizvodnju i ruralni turizam Ecorural net, zadovoljni su prvim danom sajma koji je privukao velik broj posjetitelja.

Na štandovima su ponuđeni baranjski kolači i drugi tradicijski gastro specijaliteti, rukotvorine, igračke od drveta, ekološki čajevi, voće i povrće. Posebna zanimljivost je predstavljanje tradicijskog tkanja baranjske Udruge Zlatna žena, zatim proizvodi prirodne kozmetike i drugo.

Po riječima Željka Krivića, direktora osječke Tržnice, novi osječki sajam "Sunčane ure" je prilika da se potrošačima predstave kreativni pojedinci, udruge i ostali i tako im se osigura proboj na tržište.

Na neki način to je sajam koji predstavlja novi trend u ponudi, jer će se kontinuirano na uličnom sajamskom prostoru nuditi kvalitetni ekološki proizvodi te proizvodi koji predstavljaju tradicijsko bogatstvo i kulturu ovoga kraja, rekao je Krivić.

(Hina) xvs yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙