FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan promet na graničnim prijelazima

ZAGREB, 7. lipnja 2012. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, zatvoren je izlaz Oštrovica u smjeru Rijeke (silazak prema otoku Krku i Crikvenici), izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Povodom blagdana Tijelova, zabrana prometa teretnim motornim vozilima čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona, bit će danas od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Na državnoj cesti D1 i na autocestama zabrana nema.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke i kroz naselje Gornji Stupnik (stara karlovačka),

- D28 državna cesta u Predavcu, D34 obilaznica grada Valpova, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D22 Novi Marof-Sudovec, D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike) i ŽC 6007 Ražanac-Zadar.

Na graničnom prijelazu (GP) Kaštel putnički je promet povremeno pojačan u oba smjera, na Bregani, Slavonskom Brodu, Staroj Gradiški i Županji na izlazu, a na Maclju na ulazu u Hrvatsku.

Izlazak teretnih vozila pojačan je na GP Bregana i Bajakovo.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙