FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zatvorena cesta Maslenica-Zaton Obrovački

ZAGREB, 14. svibnja 2012. (Hina) - Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena je državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 23,45 sati.

Autocestom A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice i autocestom A1 između čvorova Maslenica i Gornja Ploča smiju voziti samo osobna vozila. Dionicom Jadranske magistrale (D8) od Senja do Karlobaga zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina). Jaki bočni udari vjetra su i na dionici državne ceste D1 između Gračaca i Udbine.

Do 6 sati ujutro za sav promet zbog radova u tunelu Mala Kapela zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Ogulin i Brinje. Obilazak je državnim cestama preko Josipdola (D42 i D23).

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je promet teretnih vozila na izlasku.

U trajektnom prometu u prekidu je trajektna linija Jablanac-Mišnjak i katamaranske linije na riječkom području.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙