FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suradnja Rijeke i Sveučilišta

RIJEKA , 7. svibnja 2012. (Hina) - Sveučilište u Rijeci i grad Rijeka potpisali su danas ugovor o suradnji na projektu unaprjeđenja studentskog standarda u kulturi pod nazivom "USUD kulture".

Na potpisivanju su bili rektor Sveučilišta Pero Lučin, pročelnik Gradskog odjela za kulturu Ivan Šarar i prorektorica za nastavu i studentska pitanja Snježana Prijić-Samardžija.

Osnovni ciljevi projekta, kako je predstavila Snježana Prijić-Samardžija, jesu "detektiranje razloga studentske neaktivnosti u kulturno-umjetničkim događajima u Rijeci, utvrđivanje zbog čega su studenti više zainteresirani za sudjelovanje u nekim oblicima kulture, a za druge manje, snažnije uključivanje Sveučilišta u organizaciju kulturno-umjetničkih aktivnosti te poticanje aktivnijeg sudjelovanja studenata u tim aktivnostima".

Ivan Šarar ocijenio je da je projekt u skladu s kulturnom strategijom grada i Sveučilišta te da će se na tom području moći više postići zajedničkim djelovanjem.

Najavljena je izrada akcijskog plana za uspostavljanje studentskoga kulturnog centra, poput centara na nekim drugim sveučilištima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙