FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HGK: akcije Kupujmo hrvatsko i Vrijedne ruke počinju u Bjelovaru

ZAGREB, 2. svibnja 2012. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK) i ove godine nastavlja već općepoznate nacionalne akcije Kupujmo hrvatsko i Vrijedne ruke, održat će se u 22 grada širom Hrvatske, počet će u subotu, 12. svibnja, u Bjelovaru, a završiti 18. rujna u Zagrebu, izvijestili su iz HGK.

Trenutna tržišna situacija više nego ikada zahtijeva poticaj za kupnjom domaćih kvalitetnih proizvoda, kaže koordinatorica akcije i direktorica Sektora za trgovinu HGK Milica Rakuša-Martulaš. Dodaje kako sve veći interes koji građani iskazuju za akcije Kupujmo hrvatsko i Vrijedne ruke daje dodatni poticaj HGK za njihov daljnji razvitak i unapređenje.

Već 15 godinu Hrvatska gospodarska komora putem akcije Kupujmo hrvatsko nastoji promovirati kvalitetne domaće proizvode, nositelje znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta s ciljem osvješćivanja važnosti kupovine takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanju našeg nacionalnog identiteta.

Znak Hrvatska kvaliteta do sada su dobila 235 proizvoda, dok znak Izvorno hrvatsko nosi 116 proizvoda.

Posljednje dvije godine se u sklopu Kupujmo hrvatsko održava i akcija Vrijedne ruke koja nastoji promovirati domaće proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙