FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić razgovarao s predstavnicama Udruge udovica hrvatskih branitelja

ZAGREB, 25. travnja 2012. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi, predstavnice Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije koje su mu zahvalile na suradnji i podršci u radu, te posebno na pomoći u uređenju prostora što su ga od Grada dobile na korištenje, priopćeno je iz gradonačelnikova ureda.

Istaknuta je odlična suradnja Udruge sa zagrebačkim Odjelom za branitelje, preko kojega se sufinanciraju njihovi programi i organizira medicinska rehabilitacija za zdravstveno najugroženije udovice i djecu. Također i omogućuje sudjelovanje u nizu gradskih programa, među kojima su ljetovanja i zimovanja za djecu branitelja slabijeg imovinskog stanja, program pomoći u učenju i informatički tečajevi.

U ime Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije, na susretu s gradonačelnikom bila je predsjednica Rozalija Bartolić, i potpredsjednice Dragica Nikolić i Ružica Budimir, stoji u priopćenju Službe za informiranje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙