FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 21. travnja 2012. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati:

TRABZON

Hrvatski boksač Marko Čalić nije uspio izboriti nastup na Olimpijskim igrama u Londonu, on je izgubio svoj polufinalni susret u kategoriji do 91 kilograma na kvalifikacijskom turniru u Trabzonu od Bugarina Tervela Puleva sa 12-14.Čalić je za plasman na OI morao osvojiti turnir u Trabzonu.Na europskim kvalifikacijama u Trabzonu nastupilo je sedam hrvatskih boksača, ali niti jedan nije uspio izboriti nastup u Londonu. Prije Čalića ispali su Mirsad Ahmeti (do 56 kg), Danijel Vekić (do 64 kg), Borna Katalinić (do 69 kg), Sanjin Pol Vrgoč (do 75 kg), Bojan Mišković (do 81 kg) i Filip Hrgović (preko 91 kg).

KOPENHAGEN

Hrvatska muška rukometna reprezentacija igrat će u kvalifikacijama za plasman na Europsko prvenstvo koje će se održati u Danskoj od 12. do 26. siječnja 2014. godine u skupini 4 protiv Mađarske, Slovačke, te reprezentacije koja će morati u prvi krug kvalifikacija koji će se održati od 8. do 10. lipnja ove godine.Iz skupine će plasman na EP izboriti dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake od sedam skupina, te najbolja trećeplasirana reprezentacija.Kvalifikacije za EP 2014. započet će 31. listopada ove godine, a trajat će do 16. lipnja sljedeće.EP 2014. igrat će se u pet danskih gradova - Aalborgu, Aarhusu, Kopenhagenu, Herningu i Odenseu.

MAINZ

U prvoj utakmici 32. kola njemačkog nogometnog prvenstva Mainz 05 i Wolfsburgu su igrali 0-0.Hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić odigrao je čitavu utakmicu za Wolfsburg.Wolfsburg je ostao 10. na ljestvici sa 41 bodom, dok je Mainz 11. sa 38.Na vrhu je Borussia iz Dortmunda sa 72 boda, osam više od drugog Bayerna iz Muenchena.

NEW YORK

Hokejaši Nashville Predatorsa po drugi puta u povijesti će igrati polufinale doigravanja NHL lige nakon što su na svom ledu svladali Detroit Red Wingse s 2:1, te s ukupnih 4:1 dobili seriju Zapadne konferencije. Pobjednički zgoditak za domaćine zabio je David Legwand, inače rođen u Detroitu, na samom početku zadnje trećine, a momčad iz Tennesseea prva je koja je uopće osigurala polufinale. Detroit je po prvi puta od 2006. ispao u prvom kolu playoffa. U drugoj utakmici večeri Pittsburgh Penguinsi su s 3:2 kod kuće slavili protiv Philadelphia Flyersa, te smanjili zaostatak na 2:3.

ZAPAD:

Nashville Predators - Detroit Red Wings 2:1

Nashville u polufinalu s omjerom 4:1

ISTOK:

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers 3:2

Philadelphia vodi s 3:2.

RIM

Nizozemski reprezentativac Arjen Robben odbio je ponudu Juventusa i godišnju plaću od pet milijuna eura, pišu talijanski mediji. Klub iz Torina je minhenskom Bayernu uputio ponudu od 15 milijuna eura, no Nizozemac je to odbio, iako njemački mediji tvrde da namjerava napustiti Bayern zbog sukoba s suigračem Franckom Riberyem. Robben je izjavio kako mu je čast što ga Juventus želi u svojim redovima, ali i da selidba u Italiju ne dolazi u obzir.

NEW YORK

Rezultati NBA lige:

Atlanta Hawks - Boston Celtics 97:92

Charlotte Bobcats - Memphis Grizzlies 80:85

Cleveland Cavaliers - New York Knicks 98:90

Dallas Mavericks - Golden State Warriors 104:94

San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers 121:97

Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 92:103

KOPENHAGEN

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka za rukometaše danski AG Kopenhagen je kao domaćin svladao Barcelonu sa 29-23 (16-11).Preostala tri prva četvrtfinalna dvoboja, među kojima i onaj između CO Zagreba i Kiela, igraju se u subotu.

Uzvrati će se igrati 28. i 29. travnja.

MADRID

Španjolski nogometni prvoligaš Valencia je vlasnicima sezonskih ulaznica za domaće prvenstvo ponudila besplatan ulaz na uzvratnu utakmicu polufinala Europske lige protiv Atletico Madrida, koja je na rasporedu 26. travnja na Mestalli. "Želimo punu Mestallu i fantastičnu atmosferu kako bi uspjeli nadoknaditi manjak od 2-4 iz prve utakmice", ističu u Valenciji. Navijači Valencije zbog loših rezultata proteklih tjedana okrenuli su leđa svojim igračima, te im više zvižde, a manje ih bodre.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙