FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šprem uputio sućut u povodu zrakoplovne nesreće u Rusiji

ZAGREB, 2. travnja 2012. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem uputio je predsjednicima Državne Dume i Vijeća Federacije Savezne skupštine Ruske Federacije, Sergeju Narishkinu i Valentini Matvijenko, izraze sućuti u povodu pogibije putnika u padu ruskog zrakoplova, priopćeno je u ponedjeljak iz Hrvatskog sabora.

"Duboko me potresla vijest o zrakoplovnoj nesreći u zapadnom Sibiru u kojoj su brojne osobe izgubile život, a mnogi putnici pretrpjeli teške ozljede. U ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora te u svoje osobno ime, izražavam iskrenu sućut zbog ovog tragičnog događaja", rekao je Šprem.

"Obiteljima poginulih u ovim teškim trenucima upućujem izraze podrške, a svim preživjelima želim što brži i što uspješniji oporavak", stoji u poruci predsjednika Hrvatskog sabora.

U padu ruskog zrakoplova s 43 putnika i članova posade u zapadnom Sibiru u ponedjeljak su poginule 32 osobe, a 11 je ranjeno, prema najnovijim podacima ruskog ministarstva za hitne situacije.

Putnički zrakoplov ATR 72 ruske kompanije Utair srušio se 45 kilometara od zapadnosibirskog grada Tjumena, dodaje se u priopćenju. U zrakoplovu je bilo 39 putnika i 4 člana posade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙