FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konferencija o ženama liderima

OPATIJA, 29. ožujka 2012. (Hina) - Prva međunarodna konferencija o leadershipu - Women's Leadership, koju su organizirali riječka Visoka poslovna škola PAR te Iacocca Institute i Lehigh University iz SAD-a, održava se od 29. do 31. ožujka u Opatiji.

Prema podacima iz Visoke poslovne škole PAR, unatoč pozitivnom pomaku, žena lidera još uvjek je malo jer istraživanja pokazuju da je u 50 najvećih poduzeća svake zemlje članice Europske unije samo 11 posto žena na menadžerskim, a tek 4 posto na upravljačkim funkcijama.

Ističu da će na konferenciji biti naglašena važnost 'ženskog vodstva', najavljena su predavanja o uvođenju novih poslovnih trendova u industriji, bit će predstavljene vještine profesionalnog razvoja karijera i raspravljat će se o svim aspektima odgovornog poslovanja i upravljanja.

Očekujemo da će konferencija doprinijeti razvoju leadership vještina hrvatskih menadžera, stvoriti mrežu poslovnih žena, doprinijeti promociji i afirmaciji žena lidera na različitim područjima društvenog i poslovnog života, naveli su organizatori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙