FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Međunarodni kulinarski festival "Biser mora" u Supetru

SPLIT, 20. ožujka 2012. (Hina) - Međunarodni kulinarski festival "Biser mora", na kojem će sudjelovati 250 kuhara iz 17 zemelja, održat će se od 28. ožujka do 1. travnja u Supetru na Braču, najavio je danas na konferenciji za novinare potpredsjednik Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER) Braco Sanjin.

Ovo će biti sedmi festival "Biser mora" kojeg organizira taj savez.

Tijekom trajanja festivala "Biser mora", osim natjecanja kuhara, održat će se predavanja, degustacije, tematske večeri, okrugli stolovi i zabavni program, rečeno je na konferenciji za novinare.

Gradonačelnik Supetra Dinko Hržić je istaknuo kako će festivalom "Biser mora" biti otvorena i turistička sezona u Supetru pošto će se za festivalska događanja otvoriti svi hoteli u tom mjestu na otoku Braču.

Voditelju odjela za turizam Splitsko-dalmatinske županije Joško Stelli predano je posebno odličje za njegov doprinos promociji festivala "Biser mora".

Zahvaljujući na priznanju Stella je naglasio kako je festival "Biser mora" u samo nekoliko godina svojeg postojanja izrastao u jednu od najvažnijih gastronomskih manifestacija u jugoistočnoj Europi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙