FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mirko Duspara osnovao Udrugu Pravaš

SLAVONSKI BROD, 21. ožujka 2012. (Hina) - Gradonačelnik Slavonskoga Broda Mirko Duspara, koji je prije mjesec dana izbačen iz HSP-a, osnovao je Udrugu Pravaš te na večerašnjoj osnivačkoj skupštini izabran za predsjednika.

Tvrdi kako je na strani udruge većina od 500 članova slavonsko-brodske gradske organizacije HSP-a. Za lokalne izbore će najvjerojatnije oformiti nezavisnu listu ali i dalje poziva na ujedinjenje pravaških opcija, sada oko novoosnovane Udruge Pravaš.

"Prije no što sam izbačen iz HSP-a kandidirao sam se za predsjednika kako bih potaknuo demokratizaciju stranke. Vjerujem da bih u roku od šest mjeseci okupio sve pravaške opcije i desne strančice. No sada je i sam naziv Udruge Pravaš poziv pojedincima kako još ima prostora da se ujedinimo i da tako nastupimo", kazao je Duspara.

Nova udruga osnovana je na razini Brodsko posavske županije ali gdje god bude zainteresiranih za djelovanje na načelima dr. Ante Starčevića osnivat će podružnice, poručeno je s osnivačke skupštine u Slavonskom Brodu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙