FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hotelska grupacija JLH s novom organizacijom

ZAGREB, 27. veljače 2012. (Hina) - Hotelska grupacija Jadranski luksuzni hoteli (JLH) dovršila je proces stvaranja nove organizacijske strukture u sklopu koje se spojila s management kompanijom Excelsa d.o.o. slijedom čega sada upravlja s osam hotela na dubrovačkom području, izvijestili su danas iz JLH-a.

Riječ je o hotelima Excelsior, Bellevue, Grand Villa Argentina, Dubrovnik Palace, Croatia iz Cavtata, Kompas, Odisej i Supetar.

Nova organizacijska struktura i plan poslovanja temeljen na spajanju spomenutih kompanija i hotela u jednu omogućit će, očekuju u JLH-u, kontinuirani rast nove kompanije JLH d.o.o. kao najveće turističke tvrtke u luksuznom hotelijerstvu na jugu Hrvatske.

Podsjećaju da se na procesu restrukturiranja intenzivno radilo nakon što je Lukšić Grupa u rujnu prošle godine preuzela JLH te ističu kako će nova management kompanija djelovati pod dosadašnjim brendom JLH odnosno ALH (Adriatic Luxury Hotels).

Na čelu nove kompanije kao predsjednik Uprave JLH je Camilo Soza, a imenovani su i novi vodeći kadrovi, koji su i do sada bili viskopozicionirani u menagementu JLH-a ili Excelse.

Iz JLH-a naglašavaju i kako su sada objedinjene postojeće zajedničke službe prodaje, marketinga i odnosa s javnošću, financija i kontrolinga, računovodstva, korporativnog razvoja i investicija, ljudskih potencijala i pravnih poslova te poslove nabave i IT podrške, kao i da ukupno zapošljavaju 80 djelatnika.

Ističući kako je nova organizacijska struktura JLH-a nužna za izgradnju snažnije kompanije te u skladu s dugoročnom strategijom ulaganja Lukšić Grupe u razvoj dubrovačkog i hrvatskog turizma, predsjednik Uprave JLH-a Camilo Soza najavio je i kako će nastaviti s kapitalnim investicijama i dodatnim ulaganjem u podizanje kvalitete usluga u hotelima grupacije, ali i ulaganjima u razvoj destinacije.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙