FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zajedničko turističko predstavljanje Hrvatske i Slovenije u Izraelu

ZAGREB, 15. veljače 2012. (Hina) - Hrvatska i Slovenija zajednički su predstavili turističke ponude svojih zemalja u Tel Avivu u Izraelu u sklopu Hrvatsko-slovensko turističkog dana održanog uoči najvećeg turističkog sajma u toj zemlji "International Mediterranean Tourism Market" (IMTM).

Iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) ističu da je zajedničko predstavljanje sa Slovenijom u Tel Avivu rezultat dobre suradnje i pozitivnih iskustava na sličnim prezentacijama u Japanu, Kini i Indiji prošlih godina.

U sklopu tog predstavljanja, održanim u organizaciji HTZ-a i Slovenske turističke zajednice (STO) pod motom "Otkrij Hrvatsku-Osjeti Sloveniju", održana je poslovna radionica na kojoj su sudjelovali hrvatski i slovenski turistički predstavnici te izraelski partneri.

Izraelskom tržištu tako je, kako ističu iz HTZ-a, ponuđen specifičan paket turističkih usluga koji se odnosi na obje zemlje.

To je bila i prigoda za proširivanje poslovnih kontakata i ostvarenje bolje suradnje s ciljem povećanja broja dolazaka i noćenja izraelskih turista u ovoj godini.

Održana je i Hrvatsko-slovenska turistička večer na kojoj su predstavljene turističke ponude Hrvatske i Slovenije.

Po podacima HTZ-a Hrvatsku je prošle godine posjetilo 32,4 tisuće turista iz Izraela koji su ostvarili 88 tisuća noćenja, što su porasti od 12 posto u dolascima i 17 posto u noćenjima u odnosu na 2010.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙