FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grupacija Lošinj Hotels&Villas lani s dobiti, a i ove godine očekuju poraste

ZAGREB, 27. veljače 2012. (Hina) - Malošinjska hotelska grupacija Lošinj Hotels&Villas (LH&V), kao brend tvrtke Jadranka hoteli d.o.o., ove godine planira sličnu razinu broja noćenja kao lani od oko pola milijuna te porast prihoda od 5 posto, doznaje se iz te tvrtke.

Ističu i dobre lanjske rezultate s porastom noćenja od 12 posto te dobit prije oporezivanja od 8,4 milijuna kuna, za razliku od godine prije koju su završili s gubitkom od 4,2 milijuna kuna.

Iz te hotelske grupacije napominju da rezultati poslovanja u prošloj godini potvrđuju stabilan rast LH&V, kao i kvalitetno punjenje kapaciteta gotovo tijekom cijele godine. Navode i da je lanjski 12 postotni porast broja noćenja (na gotovo pola milijuna) pratio i 14 postotni rast ukupnih prihoda, kao i racionalno upravljanje troškovima.

Dobre operativne rezultate prošle godine pratile su i ukupne investicije u obnovu hotelske infrastrukture, kapaciteta te za kupnju opreme od 22 milijuna kuna, ističe predsjednik Uprave Jadranka hotela Damir Mlacović.

Dodaje da su u toj kompaniji ušli u treći ciklus planiranih, velikih investicija koji će iznositi oko 90 milijuna kuna, a odnose se na početu obnovu, dokategorizaciju i repozicioniranje hotela Punta u Velom Lošinju koji bi pod nazivom "Vitality Hotel Punta" prve goste trebao primiti početkom ovogodišnjeg lipnja.

S tim će si hotelom, kako ističu, osigurati 'platformu' za produljenje sezone na cijelu godinu, jer će nakon obnove Punte s već obnovljenim hotelima Aurora i Vespera zaokružiti cjelovitu ponudu za kongresne, obiteljske i wellness programe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙