FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osječko-baranjskoj županiji stanje "pod punom kontrolom"

OSIJEK,6. veljače 2012.(HIna) - U Osječko-baranjskoj županiji čini se sve kako bi se omogućio neometani svagdanji život unatoč niskim temperaturama i obilnome snijegu koji pada već nekoliko dana, izvijestio je danas župan Vladimir Šišljagić.

U priopćenju navodi kako je stanje na području županije trenutačno "pod punom kontrolom" te da nema zastoja u prometu. Jedino je u Osnovnoj školi "Bijelo Brdo" nastava danas privremeno prekinuta zbog kvara na sustavu grijanja, koji se popravlja. Sve ostale predškolske, školske i zdravstvene ustanove na području županije rade.

Hrvatska elektroprivreda i HEP Plin bez teškoća osiguravaju urednu opskrbu svih potrošača potrebnim energentima. Hrvatske vode uspostavile su redovitu obranu od leda na rijeci Dravi. Trenutačno stanje je "pod punom kontrolom", a ako vremenski uvjeti budu zahtijevali, dodatne su snage u stanju pripravnosti, priopćio je župan Šišljagić.

Posebice je istaknuo da je Stožer zaštite i spašavanja Osječko-baranjske županije od 3. veljače "u punoj pripravnosti i kontinuirano prati situaciju uzrokavanu ekstremnim vremenskim uvjetima", a za sutra je najavio sjednicu tog stožera na kojoj će se dogovoriti o daljnjim aktivnostima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙