FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bubalo: gradske službe funkcioniraju besprijekorno

OSIJEK, 6. veljače 2012.(Hina) - Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo izjavio je danas kako unatoč novim količinama snijega koji od jutros pada u Osijeku, gradske službe funkcioniraju besprijekorno, a komunalni redari su nakon dva dana upozoravanja od jutros počeli kažnjavati fizičke i pravne osobe zbog neočišćenog snijega.

Nakon sastanka s pročelnicima gradskih upravnih odjela Bubalo je izvijestio kako je do 10 sati kažnjeno ukupno 129 fizičkih i pravnih osoba, a s tim mjerama će nastaviti dok traju ovakve vremenske prilike.

Nije ključno ispisivanje prijava već da svatko očisti svoje površine, rekao je Bubalo.

Kazao je kako će se nastaviti i s jučer započetim odvozom snijega iz pojedinih dijelova grada, a koji se kamionima prebacuje na nekoliko lokacija u gradu, među ostalim, kod osječkog Sajma, te putem slivnika u gradsku kanalizaciju.

Istaknuo je kako gradska uprava dobija i pojedine primjedbe građana glede čišćenja snijega, ocijenivši da su nadležne službe jučer odradile svoj posao i izvan predviđenih prioriteta, kao što su državne i županijske ceste.

Dodao je da je najvažnije osigurati normalno prometovanje, a da Osijek ima 612 ulica te kako je teško očekivati da se sve može potpuno očistiti.

Bubalo je kazao kako će se nadležnim državnim tijelima danas uputiti dopis s prijedlogom za preseljenjem gradske uprave u osječki Dom Hrvatske vojske, jer želi da uredi gradske uprave trajno djeluju objedinjeno, a ne na više lokacija, pri čemu je Dom HV-a jedna od mogućnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙