FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar turizma s predstavnicima sindikata u turizmu

ZAGREB, 13. siječnja 2012. (Hina) - Ministar turizma Veljko Ostojić sa suradnicima sastao se danas s čelnim ljudima Sindikata turizma i usluga Hrvatske (STUH) i Sindikata Istre i Kvarnera (SIK) pri čemu je naglasio važnost partnerskog odnosa i suradnje, izvijestili su iz Ministarstva turizma.

Na tom sastanku ministar je predsjedniku STUH-a Eduardu Andriću i predsjedniku SIK-a Bruni Buliću i njihovim suradnicima iznio prioritete u budućem radu Ministarstva turizma.

Istaknuo je kako kod privatizacije državnih turističkih tvrtki prioritet trebaju imati poduzeća s poteškoćama u poslovanju, dok ostala društva najprije treba restrukturirati, a nakon tog privatizirati.

Naglasio je i kako je za jačanje konkurentnosti hrvatskog turizma iznimno važno privući nove investicije, odnosno stvoriti potrebne uvjete za ulaganja u turizam.

Predstavnici sindikata istaknuli su važnost uvođenje standardizacije rada odnosno normativa u poslovanju hotela i ostalih turističko-ugostiteljskih poduzeća te podržali najavljene promjene PDV-a u turizmu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙