FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 20. prosinca 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

ZAGREB - Rukometaši CO Zagreba u zaostaloj su utakmici regionalne SEHA lige igrane u utorak kao domaćini svladali Sutjesku iz Nikšića sa 37-27 (20-12). Igrači Zagreba ovom su se pobjedom izdvojili na čelu ljestvice sa 35 bodova iz 14 susreta, tri manje ima drugi Vardar uz istoi broj utakmica, dok treći Metalurg iz Skopja ima 27 bodova, ali uz tri utakmice manje. Drugi hrvatski predstavnik u SEHA ligi, Nexe iz Našica je peti sa 24 boda iz 14 dvoboja.

SPLIT - Nadzroni odbor Hajduka na današnjoj je sjednici podržao izvješće Uprave o poduzetim mjerama u procesu racionalizacije radnih mjesta u klubu i u tom pravcu Uprava će poduzeti odgovarajuće korake, priopćeno je nakon sjednice Nadzornog odbora. Nije precizirano koje će "odgovarajuće korake" poduzeti Uprava. No, na sjednici održanoj 6. prosinca ove godine Nadzorni je odbor naložio je Upravi, odnosno predsjedniku Hrvoju Malešu, da u roku od deset dana da prijedlog nove sistematizacije radnih mjesta pod imperativom racionalizacije poslovanja kako u kadrovskom, tako i u stručnom smislu te u cilju smanjenja troškova poslovanja. Predsjednik NO-a Hajduka Josip Paladino novinarima je kratko rekao da je Maleš danas predočio plan o sistematizaciji radnih mjesta o čemu će se odluka donijeti u idućem razdoblju.

FLACHAU - Austrijanka Marlies Schild pobjednica je utrke slaloma za Svjetski kup u Flachauu, ona je do svoje 32. pobjede u Svjetskom kupu, a 30. u slalomu stigla sa 46 stotinki prednosti ispred druge Njemice Marije Hoefl-Riesch, te 82 ispred treće Slovenke Tine Maze. U redoslijedu slalomašica nakon tri utrke vodi Schild s maksimalnih 300 bodova ispred sunarodnjakinje Kathrin Zettel koja ima 155, dok treća Hoefl-Riesch ima 140. U ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa vodi Amerikanka Lindsey Vonnsa 554 bodova ispred Schild koja ima 324, dok je treća Njemica Viktoria Rebensburg sa 286.

ŽENEVA - Europski nogometni savez (UEFA) objavio je popis od 12 glavnih sudaca koji će voditi utakmice na EURU u Poljskoj i Ukrajini od 8. lipnja do 1. srpnja sljedeće godine. Na popisu oekivano nema niti jednog hrvatskog djelitelja pravde. Iz UEFA-e su objavili kako će na svakoj utakmici biti šest sudaca, uz glavnog, dva linijska i četvrtog suca nalazit će se i po dva suca iza gol-linije jer je Međunarodni odbor (IFAB) odlučio nastaviti s pokusom koji je trenutačno na snazi samu u eurokupovima.

Na popisu glavnih sudaca za EURO su:

Cuneyt Cakr (Turska)

Jonas Eriksson (Švedska)

Viktor Kassai (Mađarska)

Bjorn Kuipers (Nizozemska)

Stephane Lannoy (Francuska)

Pedro Proenca (Portugal)

Nicola Rizzol (Italija)

Damir Skomina (Slovenija)

Wolfgang Stark (Njemačka)

Craig Thomson (Škotska)

Carlos Velasco Carballo (Španjolska)

Howard Webb (Engleska)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙