FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 21. studenog 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

KARLOVAC - Gradonačelnik Karlovca Damir Jelić izjavio je u ponedjeljak da se NK Karlovac, čiji nogometaši u nedelju nisu otputovali u Rijeku, našao u raskoraku između želja i mogućnosti.

"Da moram birati između odluka da iz pričuve gradskog proračuna za deblokadu kluba izdvojim 1,5 milijuna kuna i ostavke odabrao bih ostavku", kazao je Jelić napomenuvši da se on mora generalno brinuti o proračunu i preko njega kroz sportsku zajednicu za stotinu sportskih kolektiva, kazao je Jelić naglašavajući da bez obzira što se dogodi s prvotimcima rad s mladima neće stati.

Za financijske poteškoće kluba Jelić je rekao da su nastale zbog globalne ekonomske krize, zbog koje je "nemoguće graditi ekspanziju kluba", te naglasio nije posao gradonačelnika da rješava pitanje iskapčanja struje, pronalaska novca za odlazak na pojedinu utakmicu, pa ni da iznađe interventna sredstva, ali da se on u svemu tome angažirao.

"Kada su i nađena neka sredstva, ona ne mogu biti uplaćena na blokiran račun, jer taj novac ne bi ni došao do igrača, kojima klub duguje nekoliko plaća", naglasio je Jelić.

LONDON - U prvom susretu skupine A ATP "mastersa" tenisača u Londonu Španjolac David Ferrer svladao je Britanca Andyja Murraya sa 6-4, 7-5.

LONDON - Rreći tenisač svijeta, Britanac Andy Murray najavio je mogućnost odustajanja od daljnjeg nastupa na ATP "mastersu" u Londonu zbog ozljede prepona nakon 4-6, 5-7 poraza od Španjolca Davida Ferrera u 1. kolu.

"Imam problema s preponama, vidjet ću kako će se stvari razvijati sutra i onda odlučiti hoću li nastaviti. Da se ne radi o 'mastersu', ne bih niti nastupio", rekao je Murray koji je tražio liječničku pomoć i tijekom susreta.

Murray je dodao kako je ozljedu zadobio tijekom treninga u pripremama za "masters", te da zbog toga i nije imao previše vremena osjetiti podlogu u londonskoj O2 areni. Ukoliko Murray odustane, u preostalom tijeku turnira njegovo će mjesto zauzeti Srbin Janko Tipsarević.

Uz Murraya i Ferrera, u skupini A još su prvi igrač svijeta, Srbin Novak Đoković i Čeh Tomaš Berdych.

MADRID - Turski reprezentativac Nuri Sahin odigrat će protiv zagrebačkoga Dinama u utorak u Ligi prvaka svoju prvu utakmicu za Real Madrid otkad je na početku sezone prešao iz Borussie Dortmund.

"Logika se namećesama po sebi, Sahin je spreman i nema razloga da ne nastupi", kazao je na konferenciji za novinare trener Reala Jose Mourinho. Sahin se dugo oporavljao od ozljede, nije igrao ni za Tursku u odigravanju za EURO protiv Hrvatske, ali se čini da će susret sa hrvatskim prvakom započeti u prvom sastavu.

"Ne znam da li sam spreman za cijelu utakmicu, ali sam spreman igrati. Ne bojim se pristiska, za igranje u Realu sam se spremao cijeli život", kazao je 23-godišnji Sahin, koji je doduše ušao kao zamjena u dvoboju sa Osasunom, ali je igrao samo petnaestak minuta.

Inače, Mourinho je odbio izreći sastav za dvoboj s Dinamom na Bernabeu, ali se nagađa da neće igrati Cristiano Ronaldo, dok za sastav sigurno ne konkuriraju Kaka, Marcelo, Alvaro Arbeloa, Ricardo Carvalho i Angel Di Maria.

LONDON - Trener Tottenhama 64-godišnji Harry Redknapp, koji je prije tri tjedna bio na operaciji srca, u ponedjeljak se vraća na trenersku klupu u utakmici protiv Aston Ville. Redknapp zbog operacije nije mogao voditi svoju momčad na dvije utakmice, u domaćem prvenstvu protiv Fulhama, te u Europskoj ligi protiv Rubina iz Kazana.

"Ponekad niste svjesni da nešto nije u redu dok ne odete liječniku. No, sada se osjećam bolje negoli prije tri tjedna, pun sam energije i vodit ću svoju ekipu u večerašnjoj utakmici protiv Aston Ville", kazao je u ponedjeljak Redknapp.

MADRID - Iz španjolskog nogometnog prvoligaša Granade tvrde kako je do incidenta tijekom nedjeljnog prvenatvenog susreta protiv Mallorce u kojem je jedan pomoćni sudac zadobio lakšu ozljedu lica, a zbog čega je glavni sudac prekinuo susret pola sata prije kraja pri vodstvu Granade od 2-1 došlo zbog - neispravnog kišobrana.

"Radilo se o nesretnom spletu okolnosti koji je rezultirao time da je pomoćnog suca pogodio dio kišobrana s tribine. Jadnom je momčiću drška čak ostala u ruci nakon što je nenamjerno aktivirao mehanizam za otvaranje", rekao je trener Granade Fabri.

Do incidenta je došlo neposredno nakon što je Granada postigla pogodak za vodstvo 2-1. U Granadi se nadaju kako će odluka vodstva lige biti takva da se preostalih pola sata ove utakmice odigra naknadno, a ne da se dvoboj registrira sa 3-0 u korist Mallorce.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙