FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Božićna poruka Evanđeoske pentekostne crkve

ZAGREB, 19. prosinca 2011. (Hina) - Evanđeoska pentekostna crkva u Republici Hrvatskoj uputila je čestitku svim građanima i građankama povodom nadolazećih blagdana sa željom da to blagoslovljeno vrijeme, u kojem se prisjećamo rođenja Spasitelja svijeta i iščekujemo Njegov drugi dolazak, bude ispunjeno mirom i radošću nebeskom.

"Naš svijet odista treba spasenje od mnogih naših grijeha, suza, boli i smrti. Stoga je i poruka našem izgubljenom svijetu iščekivanje i drugog adventa, slavnog povratka Isusa Krista. U vrijeme dok se prisjećamo prvoga adventa, rođenja Isusa iz Nazareta, ne zaboravimo da taj drugi advent bez ovog prvog i nije moguć. Imamo naime Njegovo obećanje, da će nakon Njegove smrti, uskrsnuća i pobjede nad grijehom On ponovno doći k nama i među nas", ističu u poruci.

Isus Krist je otvorio vrata vječnog života za sve ljude i upućuje svoj poziv svima da u vrijeme sjećanja na Njegovo rođenje upravo u tom djetetu prepoznamo svoga Spasitelja. On nam je svojim životom pokazao kako ne smijemo zaboravljati svoje bližnje, i sve koji nas okružuju, na sve one koji lutaju, kojima treba topla riječ, blagi stisak ruke i zagrljaj srca, naglašeno je u poruci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙