FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šišljagić: Glavaš čestitao i zahvalio

OSIJEK , 4. prosinca 2011. (Hina) - Nakon što je večeras telefonski razgovarao s Branimirom Glavašem koji je u mostarskom zatvoru na izdržavanju kazne zbog ratnog zločina, predsjednik HDSSB-a i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić večeras je okupljenima u HDSSB-ovom stožeru prenio Glavaševe čestitke.

Glavaš se zahvalio Slavoncima i Baranjcima na povjerenju, te istaknuo kako je upravo HDSSB još prije šest godina ukazao na probleme siromaštva te regije, kazao je Šišljagić.

Govoreći o šest HDSSB-ovih mandata, Šišljagić je rekao kako bi mu bilo drago da tako ostane i nakon službene objave rezultata, dodavši kako je to 100 posto više u odnosu na izbore 2007. godine.

Nastavit ćemo s borbom za Slavoniju i Baranju koja mora izaći iz teške gospodarske i socijalne krize u kojoj se nalazi, a pri tome država je dužna osigurati ravnomjerni razvoj svih svojih krajeva.

Šišljagić je naglasio kako HDSSB-e neće koalirati ni s lijevima ni s desnima „već isključivo s narodom koji je zaslužio bolji i dostojanstveniji život“.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙