FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječki gradski proračun 494 milijuna kuna -20 više nego ove

OSIJEK, 25. studenog 2011.(Hina) - Proračun grada Osijeka za iduću godinu iznosit će 494,8 milijuna kuna, što je oko 20 milijuna kuna više od planirana proračuna za ovu godinu, zaključeno je na današnjem sastanku osječkog gradonačelnika Krešimira Bubala s pročelnicima gradskih upravnih odjela.

Pročelnica upravnog odjela za financije Zvjezdana Tuma-Pavlov kazala je kako se u proračun za 2012. prenosi i višak ovogodišnjeg proračuna od 61 milijun kuna, među ostalim, i neutrošen novac od zajma podignuta za provedbu kapitalnih investicija, koje zbog velikog opsega nisu dovršene u ovoj godini pa se prenose u iduće proračunsko razdoblje.

Bubalo je kazao kako je tekuća likvidnost proračuna dobra i sve se obveze uredno podmiruju, dok je prije dvije godine bilo dugova starih i više od godinu dana.

Dodao je kako će se iduće godine nastaviti neki već započeti investicijski projekti, ali će biti i novih, poput gospodarske zone Nemetin te izgradnje nove hale u poduzetničkom inkubatoru "Bios" i 30 gradskih stanova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙