FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga "Dosta je bilo priče"

DUBROVNIK, 4. studenog 2011. (Hina) - U Čitaonici narodne knjižnice u Dubrovniku večeras je predstavljena knjiga "Dosta je bilo priče", izbor iz proze hrvatskih i crnogorskih autora.

Glavni urednici su akademik Luko Paljetak i crnogorski pisac Andrej Nikolaidis. To je druga knjiga objavljena u sklopu projekta Dubrovnik i Kotor - gradovi i knjige.

U knjizi su zastupljeni Vjekoslav Kaleb, Petar Šegedin, Slobodan Novak, Živko Jeličić, Ivan Aralica, Eta Rehak, Feđa Šehović, Zvonimir Buljević, Tonči Petrasov Marović, Rade Jarak, Sreten Asanović, Marko Vešović, Muzafer Čauši, Balša Brković, Aleksandar Bečanović, Andrej Nikolaidis, Ratko Radunović, Ognjen Spahić, Vladimir Vojinović i Ilija Đurović.

Prije te objavljena je knjiga "Svijeća ispod glasa", izbor iz hrvatske i crnogorske poezije, a u trećoj knjizi nalazit će se izbor iz hrvatske i crnogorske drame.

Na predstavljanju knjige, koje su organizirale Dubrovačke knjižnice i kotorska Gradska biblioteka, sudjelovali su Muzafer Čauši, Vesna Čučić, Varija Đukić, Ilija Đurović, Rade Jarak, Andrej Nikolaidis i Feđa Šehović.

Knjiga će sutra biti predstavljena u Kotoru, u crkvi Svetog Duha.

(Hina) xddub yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙