FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dekan Boras: optužbe su preuveličane

ZAGREB, 25. listopada 2011. (Hina) - Dekan Filozofskog fakulteta Damir Boras danas nije želio komentirati zahtjev studenata Filozofskog fakultet za njegovom smjenom, istaknuvši kako je optužba studenta da je nasrnuo i istrgnuo foto-aparat studentici koja je snimala prvoga jutra blokade "preuveličana i krivo interpretirana".

Dekan Boras je u izjavi za Hinu kazao kako nije bilo fizičkog kontakta ni nasrtaja na studenticu te da je to potpuno izmišljen događaj u smislu posljedica.

Snimanje foto-aparatom nije bilo slučajno, sve je preuveličano i vodi se medijski linč, ocijenio je dekan. Kazao je i kako studenti dosad nisu sprječavali zaposlenike u radu, zapitavši s koje je strane agresija.

Tvrdi da nije promijenio odluke Vijeća Filozofskog fakulteta vezane uz naplatu školarina druge i treće godine preddiplomskog studija te da su svi znali za njih.

Studenti Filozofskog fakulteta jučer su, nakon stanke od tjedan dana ponovno počeli blokadu uprave i studentske službe, tražeći službenu odluku kojom se ukida naplaćivanje školarina studentima II. i III. godine preddiplomskog studija i povrat novca onima koji su već uplatiti pola ili cijeli iznos školarine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙