FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam SASO u Splitu od 19. do 23. listopada

SPLIT, 12. listopada 2011. (Hina) - Na 16. međunarodnome gospodarskom sajmu SASO, koji će se u Splitu održati od 19. do 23. listopada, sudjelovat će oko 1300 izlagača iz 13 zemalja, najavila je na današnjoj konferenciji za novinare direktorica tvrtke Sajam Split Sanja Vuković-Veić.

Međunarodni sajam SASO tradicionalno obuhvaća nekoliko specijaliziranih sajmova - 16. sajam graditeljstva, 16. sajam drvne i metalne industrije, 16. sajam alata i opreme, 13. sajam obrtništva i male privrede, 12. sajam elektronike, energetike i telekomunikacija, 6. sajam financija – SAFIR te 4. sajam ekologije – SEKO.

Na ovogodišnjem je sajmu, rekla je Sanja Vuković-Veić, vidljiv veći broj prijava tvrtaka koje se bave obnovljivim izvorima eneregije, ali je smanjen broj izlagača građevinskih tvrtaka zbog krize koja je zahvatila građevinarstvo.

Tijekom sajma održat će se nekoliko stručnih konferencija i gospodarskih susreta - 9. dani arhitekata, 7. energetski summit, 5. dan građevinara, 4. dan ekologije te gospodarski susreti B2B@SASOfair, radionice i prezentacije, rečeno je na konferenciji za novinare.

Ovogodišnji sajam SASO, kako je najavljeno, održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, hrvatske vlade i Splitsko-dalmatinske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙