FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zatvoren 14. Osječki jesenski sajam

OSIJEK, 9. listopada 2011. (Hina) - Na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku večeras er zatvoren 14. osječki jesenski sajam koji je u protekla četiri dana okupio više od 130 izlagača iz Hrvatske i regije, a posjetilo ga je više od deset tisuća građana.

Prema riječima Saše Uranjeka, direktora tvrtke Osječki sajam d.o.o. koja je organizator Sajma, sve su popratne manifestacije bile jako dobro posjećene, prije svega Dani meda, ali i stručna predavanja o novostima u proizvodnji zdrave hrane.

Istaknuo je zadovoljstvo što su izlagači u najvećem broju proizvođači hrane, koja je, istraknuo je, strateška odrednica Slavonije i Baranje zbog prirodnih resursa toga područja.

Prvi put na Sajmu sudjelovali su učenici osječke Ekonomske škole, čak šest razreda, koji su „na mjestu događaja kroz praktičnu nastavu vidjeli prednosti marketinškog nastupa, te se upoznali s nizom sajamskih manifestacija“ kazao je Uranjek.

Broj izlagača bio bi i daleko veći, da je veći prostor, rekao je Uranjek. Dodao je da su u tijeku dogovori na razini Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije o proširenju sajamskog prostora, koji sada raspolaže s 2000 četvornih metara unutarnjeg i 5000 četvotnih metara vanjskog prostora.

Osječki jesenski sajam posjetio je i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙