FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječki jesenski sajam od 6. do 9. listopada

OSIJEK, 3. listopada 2011.(Hina) - Na 14. osječkom jesenskom sajmu, koji će se održati od 6. do 9. listopada, svoje će proizvode i usluge predstaviti više od stotinu domaćih i inozemnih izlagača, izvijestili su danas u Osijeku predstavnici organizatora tvrtke "Osječki sajam" d.o.o.

Direktor te tvrtke Saša Uranjek kazao je na konferenciji za novinare kako će se na oko 5000 četvornih metara otvorena i zatvorena sajamskog prostora na Pampasu održati brojne prezentacije poljoprivredne opreme i prehrambenih proizvoda, a svoje će djelatnosti predstaviti i javna poduzeća u vlasništvu grada Osijeka.

Pokrovitelj sajma je predsjednik Ivo Josipović, koji je, kako je kazao Uranjek, potvrdio dolazak na otvorenje.

Iz tvrtke "Osječki sajam" ističu kako će uprava, u suradnji s gradom, idućih godina pokušati proširiti sajamski prostor.

Gradonačelnik Krešimir Bubalo je, potvrdivši namjeru proširenja sajma, kazao kako se traže strateški partneri za izgradnju još jedne sajamske dvorane.

Jesenski sajam popratit će tradicionalni "Dani meda u Hrvatskoj", koji će, uz ostalo, obuhvatiti 16. nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih vrsta meda, 7. ocjenjivanje kvalitete pića od meda te obilježavanje 130. obljetnice časopisa "Hrvatska pčela".

Pokrovitelji sajma su Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Osječko-baranjska županija, grad Osijek i Županijska komora u Osijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙