FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lokaliziran požar kod Primoštena

ZAGREB, 19. rujna 2011. (Hina) - Požar koji je danas izbio na području Primoštena lokaliziran je u 17,15 sati, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Opožareno je oko 2,25 hektara borovine, trave i niskog raslinja. U gašenju sudjeluju 23 vatrogasca sa 6 vozila, a iz zraka im je pomoć pružao kanader. Dojavu o tom požaru Vatrogasno operativno središte DUZS-a zaprimilo je u 16,05 sati informaciju od Županijskog vatrogasnog operativnog centra (ŽVOC) Šibenik.

Požar kod mjesta Prljevo u Zadarskoj Županiji, koji je izbio jučer, ugašen je danas u 15,10 sati. U gašenju je danas sudjelovalo 45 vatrogasaca sa 16 vozila uz pomoć četiri kanadera i jednog protupožarnog helikoptera.

Požar na području Pađena kod Knina, koji je izbio 13. rujna proglašen je ugašenim jutros u 9 sati. Izgorjelo je oko 430 hektara šume, trave i niskog raslinja. Zbog toga požara bilo je evakuirano 250 stanovnika okolnih mjesta jer je vatra zahvatila vojno skladišni kompleks izazvavši esplozije starih i zaostalih minsko-eksplozivnih sredstava. Lokaliziran je u petak, 16. rujna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙