FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DUZS: požari u Đevrskama, Mirlović Zagori i Suhovarama

DIVULJE, 4. rujna 2011. (Hina) - Vatrogasno operativno središte Divulje zaprimilo je u 13,04 sati dojavu o požaru otvorenog prostora na predjelu Đevrski kod Kistanja, a u požaru gori trava i nisko raslinje, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

U gašenju požara sudjeluju JVP Knin, DVD Kistanje, DVD Ervenik i DVD Dubravice s ukupno 16 vatrogasaca i 4 vatrogasna vozila. Požar iz zraka gase 2 canadaira.

Vatrogasno operativno središte Divulje zaprimilo je i dojavu u 13,27 sati o požaru otvorenog prostora na predjelu Mirlović Zagore kod Unešića. Gore trava i nisko raslinje na površini od oko 3,5 ha, a u gašenju požara sudjeluju JVP Drniš i DVD Drniš s kupno 11 vatrogasaca i 3 vatrogasna vozila te 1 canadair.

Dojava o požaru požaru otvorenog prostora na predjelu Suhovare - Baštica kod Zadra zaprimljena je u 12,27 sati. U miniranu području gore trava i nisko raslinje, a u gašenju sudjeluje JVP Zadar s 12 vatrogasaca i 4 vatrogasna vozila. Iz zraka požar gasi 1 zračni traktor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙