FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UDHOS: 4. dionica ultramaratona Zagreb - Vukovar

ZAGREB, 16. rujna 2011. (Hina) - Nakon polaganja vijenca i paljenja svijeća za poginule branitelje, danas je u Slavonskom Brodu otpočela četvrte dionica "10. memorijalnog ultramaratona Zagreb - Vukovar - Putovi dragovoljaca HOS-a i bojovnika Domovinskoga rata", priopćila je Udruga dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga (UDHOS) Grada Zagreba.

Navodi se kako su u četvrtoj dionica od utrke odustali Marijeta Gomilšćak i veterani ultramaratona Mladen Hodak i Anteša Džomba te da je Boris Ivanović, nakon završetka dionice, povećao prednost ispred drugoplasiranoga Elvira Rakipovića na više od jednoga sata.

Odustajanjem Marijete Gomilšćak, u ženskoj konkurenciji, na stazi je ostala sama Marija Vrajić.

Ultramaratonce su u Osijeku dočekali predsjednik Saveza udruga dragovoljaca HOS-a Borislav Barišić, načelnik ratnog stožera HOS-a Anto Đapić i saborski zastupnik Danijel Srb, koji su najboljima podijelili medalje i priznanja, a predsjednik UDHOS-a Grada Zagreba Ivan Friščić dodijelio je domaćinu Borislavu Barišiću plaketu zahvale za pomoć u organizaciji ultramaratona.

Sutra u 9.00 sati otpočet će posljednja, peta dionica, koja je ujedno i najkraća, 47 kilometara, do cilja na Ovčari, pokraj Vukovara.

Početak dionice Slavonski Brod - Osijek označili su član organizacijskog odbora iz Slavonskog Broda Dalibor Damičević i gradonačelnik Mirko Duspara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙