FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječka tvrtka "Ravlić" nagrađena na novosadskom poljoprivrednom sajmu

OSIJEK, 29. lipnja 2011. (Hina) - Osječkoj Mesnoj industriji "Ravlić" danas su u Županijskoj komori u Osijeku uručena priznanjna, koje je tvrtka za kvalitetu svojih proizvoda dobila na nedavnom 78. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Tvrtka je nagrađena zlatnim medaljama za kvalitetu slavonske kobasice i slavonskoga kulena, a njezin vlasnik Zlatko Ravlić kazao je kako će se nastaviti ulagati u razvoj i podizanje kvalitete ovih autohtonih proizvoda,

Istaknuvši kako se tvrtka priprema za ulazak na tržište Europske unije Ravlić je najavio kako će se potkraj ove godine krenuti s ulaganjem vrijednim oko 7 milijuna eura s ciljem proširenja klaoničkih i hladioničkih kapaciteta te gradnju pakirnice.

Ova bi ulaganja trebala omogućiti povećanje ukupne proizvodnje sa sadašnjih 1.500 tona na 8 ili 9 tisuća tona proizvoda godišnje, kazao je Ravlić.

Poslovna tajnica osječke Komore Katarina Pekanov kazala je kako Komora već 11 godina surađuje s novosadskim Sajmom i organizira nastupe hrvatskih poduzeća, dodavši kako je ovogodišnji nastup, po ocjenama samih gospodarstvenika, bio najuspješniji.

Direktor direkcije za ocjenjivanje kvalitete novosadskog Sajma Nikola Lovrić pohvalio je ovogodišnji nastup hrvatskih tvrtki u organizaciji osječke Komore, ocjenivši kako su tvrtke, poput Mesne industrije "Ravlić", posljednjih godina pridonijele znatnom povećanju vanjsko-trgovinske razmjene između Hrvatske i Srbije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙