FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Potraga za Paravinjom zasad bez rezultata

SARAJEVO, 24. lipnja 2011.(Hina) - Potraga za Draganom Paravinjom (43) kojega policija povezuje s nestankom malodobne Antonije Bilić do sada nije dala rezultate no najavljeno je kako će ona nesmanjenim intenzitetom biti nastavljena i u petak i trajati sve dok ga se ne pronađe.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske u jutarnjim je satima potvrđeno kako je potraga za Paravinjom vođena cijele protekle noći no bjegunac ipak nije pronađen.

Policajci iz više policijskih postaja s područja Banje Luke, Srpca i Prnjavora uz potporu posebne policijske postrojbe te pasa-tragača i helikoptera opremljenog termovizijskom kamerom tragali su za Paravinjom u okolici sela Donji Srđevići kod Srpca kao i na obližnjim obroncima planine Motajice.

Ministar unutarnjih poslova RS Stanislav Čađo izjavio je da potragu otežava šumovit i nepristupačan teren no istaknuo je odlučnost da se Paravinju pronađe i uhiti.

Čađo je kazao i to kako nema naznaka da bi Paravinja mogao biti naoružan no lokalnom je stanovništvu na području na kojemu traje potraga ipak sugerirao oprez. Pojasnio je kako je očevino da su se Paravinja i njegova supruga Milijana pojavili u selu Donji Srđevići s nakanom da se on tamo sakrije.

"Oni ovdje nisu uopće dolazili proteklih dvanaest godina", kazao je Čađo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙