FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 22. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog olujne bure i snijega, za sav promet zatvorene su autocesta A 1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene (D 8), i državna ceste D 506 Dobroselo-Mazin. Zbog na mahove olujnih udara vjetra, dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Delnica, cestom D 54 Maslenica-Zaton Obrovački, D 25 Gospić-Karlobag smiju prometovati samo osobna vozila, a zbog zimskih uvjeta dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, čvor Delnice čvor Bosiljevo 1 zabrana je prometa za tegljače i vozila s prikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zabrana je za: autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, kombi vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), a na Krčkom mostu za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu). Na graničnim prijelazima nema čekanja.

U prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen (prema Pagu), Jablanac-Mišnjak (prema Rabu ) i Brestova-Porozina, te katamaranske s Malog Lošinja i Paga. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila.

ZAGREB - Pretežno oblačno, uglavnom u istočnim i gorskim krajevima s malo snijega, a u Dalmaciji s kišom. Na Jadranu je ponegdje moguć i slab snijeg nošen burom. Poslijepodne na sjevernom Jadranu, a do kraja dana i u sjeverozapadnom kopnenom području djelomično razvedravanje. Puhat će umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu jaka i olujna bura, mjestimice s orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka od -3 do 2, na Jadranu od 3 do 9 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙