FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV- stanje na cestama i prognoza vremena

ZAGREB, 14. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB-Opreznije treba voziti zbog mogućih odrona na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D 8).

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u unutrašnjosti, te na dionici autoceste A 1, između tunela Mala Kapela i čvora Gospić.Na Jadranskoj magistrali (D 8), zbog oštećenog kolnika na mostu Bistrina, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, vozi se naizmjenično.Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.Do 16:00 povremeno je zatvorena dionica Jadranske magistrale (D 8) Zeleni Hrast-Posedarje, vozila se propuštaju po 15 min. svakog punog sata ili se vozi obilazno autocestom A 1.Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je ulaz teretnih vozila.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB-U Dalmaciji pretežno, a na sjevernom Jadranu i u gorju djelomice sunčano. U sjevernim kopnenim predjelima promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja i ponegdje moguću kratkotrajnu slabu kišu. U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu prijepodne i ponovno navečer mjestimice magla i niski oblaci. Vjetar slab, a na otvorenom moru južnog Jadrana umjeren sjeverozapadnjak. Razmjerno toplo s najvišom temperaturom uglavnom između 7 i 12, u Dalmaciji 12 i 16 °C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙