FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CO prikupilo više od 300 tisuća kuna za nastradale u poplavama

ZAGREB, 22. prosinca 2010. (Hina) - Croatia osiguranje (CO) prikupilo je više od 300 tisuća kuna za pomoć nastradalima u poplavama, izvijestili su predstavnici tvrtke na današnjem susretu s novinarima.

Humanitarnu akciju za pomoć ugroženim obiteljima nastradalim u nedavnim poplavama CO je započeo 15. listopada, a akcija traje do kraja godine.

Za svaku sklopljenu policu osiguranja kućanstva i osiguranja od požara, kao i za svaku obnovu navedenih polica, CO je donirao 10 kuna Crvenom križu Hrvatske za pomoć nastradalim obiteljima.

Akcijom je do 21. prosinca prikupljeno 316.260 kuna, a u razdoblju od 15. listopada do 21. prosinca zaključeno je 31.626 polica osiguranja kućanstava i osiguranja od požara i nekih drugih opasnosti. Najviše polica zaključeno je u Zagrebu, Rijeci, Puli i Osijeku.

Predstavnici CO-a su istaknuli kako su se u tvrtki odlučili odreći dijela profita iz navedenih vrsta osiguranja kako bi pomogli teško nastradalim obiteljima te na taj način donijeli bar dio božićnog ugođaja u domove ljudi pogođenih katastrofom.

Gospodarstvenici ne moraju uvijek gledati isključivo na profit, već i na dobrobit zajednice u kojoj žive, kazali su.

Predstavnica Crvenog križa Dubravka Horvat istaknula je kako je CO i ranijih godina pokazivalo solidarnost, a predsjedniku Uprave CO Zdravku Zrinušiću uručila je zahvalnicu zbog prikupljenih sredstava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙