FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 18. prosinca 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati:
ZAGREB, 18. prosinca 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati:

ZAGREB/ALTA BADIA - Nakon prve vožnje slaloma Svjetskog kupa u talijanskoj Alta Badiji u vodstvu je francuski skijaš Stephane Tissot. Drugi je Finac Kalle Palander (+0,12), a na trećem mjestu nalazi se Austrijanac Benjamin Raich (+0,18). Hrvatski skijaš Ivica Kostelić nalazi se na devetom mjestu (+0,99). Drugi hrvatski predstavnik Dalibor Šamšal završio je 58. mjestu (+6,78) i neće nastupiti u drugoj vožnji, koja je na rasporedu u 13 sati.

ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija završila je ovu godinu na 15. mjestu Fifine rangliste. Isti renking Hrvatska je imala i prije mjesec dana, no u odnosu na prosinac prošle godine Hrvatska je napredovala za pet pozicija. To je najbolji renking Hrvatske u posljednjih pet i pol godina, odnosno od lipnja 2001., kada je bila na 14. mjestu. Najbolji renking u povijesti Hrvatska je imala početkom 1999. godine, kada je bila treća reprezentacija na svijetu. Prvo mjesto i dalje drži Brazil, a slijede svjetski prvaci Talijani. Brazil je tako petu godinu zaredom prvi na Fifinoj ranglisti.

ZAGREB - Predsjednik Vlade RH Ivo Sanader primio je danas proslavljenog maratonca Veljka Rogošića. Premijer Sanader čestitao je Veljku Rogošiću na osvajanju novog svjetskog rekorda u dužini plivanja između talijanskih gradova Grado i Riccione, a Rogošić je izvijestio premijera o pripremama za novi plivački podvig, maraton između Afrike i Europe, koji se priprema preplivati u srpnju ili rujnu slijedeće godine. Premijer Sanader Veljku Rogošiću obećao je potporu Vlade RH u tom pothvatu koji će biti još jedna velika Rogošićeva promocija naše zemlje u svijetu.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Indiana Pacers - Utah Jazz 94:104

(Giriček - za 12 minuta upisao 2 koša i 4 skoka)

Toronto Raptors - Golden State Warriors 120:115

Los Angeles Lakers - Washington Wizards 141:147 (produžetak)

Los Angeles Clippers - Houston Rockets 103:108

Detroit Pistons - Seattle SuperSonics 97:93

NEW YORK - Sinoć je u NBA ligi briljirao 24-godišnji Gilbert Arenas, košarkaš Washington Wizardsa. Arenas je na gostovanju kod LA Lakersa ubacio 60 koševa, što je njegov osobni te klupski rekord. Kad je u pitanju momčad Washingtona dosadašnji rekorder po broju ubačenih koševa na jednoj utakmici bio je Earl Monroe, koji je prije 38 godina zabio 56 poena. Upravo zahvaljujući Arenasu Washington Wizardsi su u produžetku pobijedili LA Lakerse 147-141. Arenas je čak 16 od 60 poena zabio u produžetku. Tome je pridodao i osam skokova te isto toliko asistencija. Kod Lakersa najbolji je bio Kobe Bryant sa 45 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙