FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada: Zlatko Gledec razriješen dužnosti pomoćnika ministra policije

ZAGREB, 14. prosinca 2006. (Hina) - Vlada je danas dužnosti pomoćnika ministra unutarnjih poslova razriješila Zlatka Gledeca.
ZAGREB, 14. prosinca 2006. (Hina) - Vlada je danas dužnosti pomoćnika ministra unutarnjih poslova razriješila Zlatka Gledeca.

Odlazak Gledeca s mjesta pomoćnika za kadrovska i pravna pitanja u MUP-u već je nekoliko dana najavljivan u medijima koji su prenijeli i informaciju da je ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin nedavno zatražio njegovu ostavku nakon sumnji da je pretukao svoju suprugu.

Na današnjem zatvorenom dijelu sjednice Vlada je razriješila Ivana Hermana dužnosti člana Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, a na njegovo mjesto kao predstavnika zdravstvenih radnika iz zdravstvenih ustanova i privatne prakse imenovala Željka Zubovića.

Vlada je imenovala i sedam članova Nacionalnog odbora za izradu i provedbu Strategije održivog razvoja Republike Hrvatske kojemu će na čelu biti ministrica zaštite okoliša, prostornog uređena i graditeljstva Marina Matulović Dropulić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙