FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija traga za naoružanim razbojnikom Stevom Amićem

ZAGREB, 30. studenoga 2006. (Hina) - Zagrebačka policija još uvijek traga za petim članom razbojničke skupine koja je sinoć iz automobila u Dugom Selu pucala na policiju.
ZAGREB, 30. studenoga 2006. (Hina) - Zagrebačka policija još uvijek traga za petim članom razbojničke skupine koja je sinoć iz automobila u Dugom Selu pucala na policiju.

Jedan od razbojnika uhićen je sinoć u Bjelovaru, trojica jutros na području Velike Gorice, a policija još uvijek traga za Stevom Amićem (37), izrazito opasnim i naoružanim bjeguncem, izvijestio je načelnik Policijske uprave zagrebačke Marijan Tomurad na poslijepodnevnoj izvanrednoj konferenciji za novinare.

Naglasio je da za Amićem policija traga još od siječnja ove godine, nakon što je pobjegao iz zatvora

Nije precizirala zbog kojeg je kaznenog djela bio u zatvoru i na koliko je osuđen.

Načelnik Tomurad je rekao i da je Stevo Amić policiji poznat po nizu kaznenih djela, poput pokušaja ubojstva, otmice, krađa, teških krađa i silovanja, te da ne preže od uporabe oružja.

Policija je potvrdila da je Amić član skupine koja je sinoć iz automobila u Dugom Selu ispalila prema policijskom vozilu najmanje četri hica, nakon što su ih pokušali zaustaviti u mjestu Posavski Bregi. Također se ne isključuje mogućnost da je upravo Amić zapucao prema policajcima.

Sinoć je uhićen M.U. u Bjelovaru, a trojica kriminalaca - S.D. (27), P.K (22) i jedan maloljetnik jutros u Velikoj Gorici. Naime, nakon što je trojac u automobilu primijetio da ih je policija prepoznala, velikom su brzinom mimoišli policijsko vozilo, a zatim su u nastavku bijega udarili u drugo policijsko vozilo i preko savskog nasipa završili u njivi. Tada su izašli iz vozila i nastavili bježati, ali ih je policija svladala i uhitila.

Poznati su zbog više kaznenih djela, a za njima je, kao i za Amićem, raspisano više tjeralica, dok je za maloljenikom raspisana tjeralica zbog bijega iz doma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙