FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 3. prosinca

ZAGREB, 2. prosinca 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 3. prosinca:
ZAGREB, 2. prosinca 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 3. prosinca:

KRAPINA - U okviru obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, potpredsjednica Vlade i ministrica branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor pustit će u rad rampu za ulaz u zgradu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Krapini (Ulica Ivana Rendića 7, 10 sati). Potpredsjednica Vlade sudjelovat će nakon toga u tradicionalnom mimohodu osoba s invaliditetom, te nazočiti svečanom programu "Svi jednaki-svi različiti" i uručiti osobno računalo učenicima osnovne škole koja djeluje pri Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama.

PULA - Poznati talijanski književnik i teoretičar Umberto Eco sudjelovat će u programu "Doručak s autorom" na Sajmu knjige u Istri (Dom hrvatskih branitelja, u 10 sati).

PULA - Novi festival "Polis-Jadran-Europa", koji će se od lipnja 2007. održavati u Puli, bit će predstavljen u sklopu Sajma knjige u Istri. Riječ je o novom multidisciplinarnom festivalu kojemu je svrha na jednome mjestu prikazati specifičnu kulturu jadranskih gradova (Dom hrvatskih branitelja, 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙