FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 12. studenog 2006. (Hina) - Donosimo pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.
ZAGREB, 12. studenog 2006. (Hina) - Donosimo pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - U šest novoutemeljenih općina - Lopar, Vrsi, Tribunj, Štitar, Funtana i Tar-Vabriga danas se održavaju lokalni izbori za općinska vijeća. Birališta se otvaraju u sedam, a zatvaraju u 19 sati. Na izbore može izaći 9695 birača. Vijeća tih općina sastoje se od po 11 članova. Nove su općine osnovane srpanjskom odlukom Hrvatskog sabora, a izbore je na sjednici 5. listopada raspisala Vlada.

KARLOVAC - U akciji Policijske uprave karlovačke u povodu Martinja, na prometnicama Karlovačke županije protekle dvije noći na alkohol je testirano 995 vozača, a kod šezdeset i dvoje je ustanovljena prisutnost alkohola. Pod najvećim utjecajem alkohola vozili su jedan 39- godišnjak iz Ogulina (2,61 promila) i 51-godišnjak iz Draganića (2,75 promila), priopćeno je danas iz PU karlovačke. Svim alkoholiziranim vozačima policija je uzela vozačku dozvolu do otrežnjenja, a Prekršajni sud će odrediti kaznu trajanja zabrane upravljanja automobilom.

ZABOK - Tijekom ovoga vikenda u dvjema "martinjskim noćima" u Zagorju policija je u nadzoru prometa zatekla 18 alkoholiziranih vozača, kojima su oduzete vozačke dozvole, doznaje se od voditelja Ureda načelnika PU krapinsko-zagorske Miljenka Fruka. U prvoj martinjskoj noći, od petka na subotu, svi pijani vozači imali su više od 1,05 promila alkohola, a rekorder po alkoholziranosti uhvaćen je u noći od subote na nedjelju, sa 1,76 promila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙