FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 26. listopada

ZAGREB, 25. listopada 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 26. listopada.
ZAGREB, 25. listopada 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 26. listopada.

ZAGREB - U sklopu posjeta izaslanstva Malte Hrvatskoj, na čelu s malteškim predsjednikom Edwardom Fenech-Ademiem, održat će se Hrvatsko-malteški poslovni forum. Organizator foruma je Hrvatska gospodarska komore, a otvorit će ga predsjednik HGK Nadan Vidošević. Sudionicima foruma obratit će se i malteški predsjednik, te predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić. Uz prezentacije malteškog i hrvatskog gospodarstva, održat će se i individualni poslovni razgovori predstavnika tvrtki iz dviju zemalja. U sastavu malteškog izaslanstva bit će predstavnici 17 tamošnjih tvrtki, gospodarskih udruženja i institucija iz sektora turizma, graditeljstva, pomorskog prijevoza, metalske industrije i drugih gospodarskih grana (15 sati, Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Čelnici Ine-Naftaplina na konferenciji za novinare izvijestit će o pripremama Ine za predstojeću zimsku potrošnju plina, popunjenost podzemngo skladišta plina Okoli, kao i o tehničkom pregledu podmorskog i kopnenog plinovoda kojim će se plin s plinskih polja Sjevernog Jadrana izravno transportirati u kontinentalni dio Hrvatske. Također bit će riječi i o cijeni plina za tarifne i povlaštene kupce (9,30 sati, Ina Naftaplin, Šubićeva 29).

CAVTAT - U okviru Dana hrvatskog turizma održat će se stručni skup 'Hrvatska u svjetskom turističkom okruženju', na kojem će se uz ostalo govoriti i o kamping ponudi u Hrvatskoj, poslovanju hotelijerstva u ovoj godini, te brodskim kružnim putovanjima. Održat će se i radni sastanci strukovnih turističkih udruga, te sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice. Dani hrvatskog turizma održavaju se u Cavtatu od 25. do 27. listopada, a organizira ih Hrvatska turistička zajednica (početak stručnog skupa u 9 sati, Hotel Croatia, Frankopanska 10).

ZAGREB - Vijeće korisnika telekomunikacijskih usluga pri Hrvatskoj agenciji za telekomunikacije na konferenciji za novinare izvijestit će o vansudskoj nagodbi za rješavanje spora između davatelja i korisnika usluga u vezi spornih zaduženja uzrokovanih dialerima (11,15 sati, Hrvatska agencija za telekomunikacije, Jurišićeva 13).

Urednica: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙