FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka policija akademijom proslavila svoj dan

ZAGREB, 27. rujna 2006. (Hina) - Zagrebačka policija večeras je svečanom akademijom u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" proslavila svoj dan, 29. rujna, i blagdan zaštitnika sv. Mihovila.
ZAGREB, 27. rujna 2006. (Hina) - Zagrebačka policija večeras je svečanom akademijom u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" proslavila svoj dan, 29. rujna, i blagdan zaštitnika sv. Mihovila.

Policijske službenike pozdravili su dužnosnici MUP-a, zagrebačke Policijske uprave, Ravnateljstva policije i grada Zagreba, a u Maloj dvorani slavlju su pridonijeli mezzosopranistica Martina Tomčić i Šima Jovanovac u pratnji tamburaša "Kristali".

Čestitavši Dan policije, ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin rekao je da su sve vidljiviji uspjesi plod činjenice što je MUP počeo djelovati kao tim.

Načelnik zagrebačkog PU-a Marijan Tomurad rekao je da će se ova godina pamtiti po razrješenjima teških kažnjivih dijela, pri čemu je izdvojio privođenje razbojnika koji su lani u rujnu u pljački Fine ubili dvojicu zaštitara.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dodijelio je Medalje grada Zagreba policijskim službenicima za vrlo uspješno razotkrivanje kriminalaca ili su na drugi način pridonijeli ugledu MUP-a i sigurnosti građana.

"Nadam se da ćete i dalje biti naši zemaljski anđeli čuvari, a na tom putu u Gradskom poglavarstvu imat ćete istinske partnere", rekao je Bandić.

Zagrebačka policija dodijelila je priznanja dvojici građana koji su policajcima pomogli uhvatiti napasnika jedne djevojke.

Dodijeljeno je i priznanje zagrebačkoj Poliklinici za zaštitu djece zbog uspješne suradnje u unaprjeđenju kvalitete života i razvoja osjećaja sigurnosti u Zagrebu.

Akademiji su nazočili i predstavnici izvršne i sudske vlasti, slovenske policije, gradskih poduzeća, te gradonačelnici i načelnici općina i gradova Zagrebačke županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙