FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 17. rujna 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 4,30 sati.
ZAGREB, 17. rujna 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 4,30 sati.

ROVINJ - U sklopu priprema za početak izborne kampanje u Rovinju je u subotu održana sjednica Predsjedništva Hrvatske socijalno liberalne stranke (HSLS) nakon koje je potpredsjednik stranke Zlatko Kramarić istaknuo da se HSLS iznimno ozbiljno priprema za slijedeće parlamentarne izbore. "U Rovinju smo nastojali definirati način na koji ćemo ići u izbornu kampanju, koje ćemo teme razmotriti i kako ćemo komunicirati s biračima", kazao je Kramarić za Hinu, istaknuvši kako rezultati posljednjeg ispitivanja javnog mnijenja stranci daju razloga za zadovoljstvo i optimizam. HSLS je kod birača dostigao postotak od 6,3 posto, što pokazuje da bi stranka mogla računati na zastupnike u svakoj izbornoj jedinici, rekao je. Po njegovim riječima, kampanja HSLS-a bit će uglavnom posvećena gorućim gospodarskim temama, odnosno korupciji i problemu nezaposlenosti u Hrvatskoj.

VINKOVCI - U okviru 41. vinkovačkih jeseni, koje se održavaju od 8. do 17. rujna, na Trgu Vinkovačkih jeseni u subotu je održan prvi dio Državne smotre izvornoga hrvatskog folklora, a drugi i treći dio održat će se danas. Nastupit će ukupno 32 kulturno-umjetnička društva, odabrana na regionalnim smotrama izvornoga folklora. Prema riječima voditelja Državne smotre Danijela Šote, broj kulturno-umjetničkih društava koja žele nastupiti svake se godine povećava, što dokazuje kvalitetu u stručnom radu s folklornim skupinama. Danas će se održati Svečani mimohod sudionika Jeseni i revija konjskih zaprega. Ulicama Vinkovaca proći se oko 3.000 članova 77 kulturno-umjetničkih društava iz Hrvatske, BiH i Vojvodine.

ZAGREB - U svađi zbog nesuglasica u prometu, u subotu je pred trgovačkim centrom King Cross u Zagrebu jedan vozač hicem iz pištolja okrznuo drugog, koji se s njim prethodno želio fizički obračunati, doznaje se od zagrebačke policije. Oružani incident, u kojem osim vozača nije bilo ozlijeđenih, dogodio se oko 18,40 sati na ulazu u parkiralište King Crossa iz Škorpikove ulice. Ozlijeđeni je prevezen u bolnicu Sestara milosrdnica u Vinogradskoj ulici, a vozač koji je pucao na kriminalističku obradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙