FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 3. rujna 2006.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.
ZAGREB, 3. rujna 2006.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - Ispred noćnog kluba Fontana na Novom Zagrebu jutros oko 5,45 sati došlo je do tučnjave, kojom prigodom su dvije osobe zadobile lakše ozljede glave, doznaje se iz zagrebačke Policijske uprave. Jedan od ozlijeđenih je redar, a druga osoba je bila gost lokala. U tučnjavi je, iz još nepoznatih razloga, sudjelovao i pjevač iz Fontane. U policiji je rečeno da je, prema nekim informacijama, prilikom tučnjave nekoliko hitaca iz vatrenog oružja ispaljeno u zrak. Očevid o tom događaju je u tijeku.

ZAGREB - U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko ponoći na državnoj cesti 41, od Križevaca prema Vrbovcu, poginuo je pješak, doznaje se iz zagrebačke Policijske uprave. Vozač osobnog automobila "jugo" dolaskom u mjesto Banovo prednjim je dijelom vozila udario 46-godišnjeg pješaka I.K., koji je prelazio kolnik. Nakon naleta vozač se nije zaustavio već je nastradalog pješaka još petstotinjak metara vozio na poklopcu vozila, a potom sletio s kolnika, dok je unesrećeni pješak pao na travnatu površinu. Vozač je bez zaustavljanja nastavio vožnju u smjeru Vrbovca. Sat kasnije "jugo" zagrebačkih registarskih oznaka pronađeno je u dvorištu obiteljske kuće 58-godišnjeg hrvatskog državljana u Vrbovcu, koji je zbog sumnje da je njime upravljao uhićen i odveden u policijsku postaju na kriminalističku obradu.

ŠIBENIK - Talijanski državljanin, 59-godišnji motociklist poginuo je sinoć u prometnoj nesreći koja se dogodila u 20,25 sati na cesti Dubravice-Rupe u skradinskom zaleđu, na predjelu zvanom Uzdah kula, izvijestila je jutros Policijska uprava šibensko-kninska. Talijanski motociklist upravljao je motorom "yamaha" šibenskih registracijskih oznaka i nije nosio kacigu. Do nesreće je došlo kada je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem i sletio s kolnika. Pola sata nakon nesreće talijanski motociklist preminuo je u vozilu hitne pomoći na putu za šibensku bolnicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙