FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 6. rujna 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.
ZAGREB, 6. rujna 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.

LEIPZIG - Hrvatske stolnotenisačice upisale su prvi poraz u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. U susretu četvrtog kola B skupine Hrvatska je izgubila u Leipzigu od Njemačke 2:3. Bez pomoći Tamare Boroš, koja se još uvijek oporavlja od bolesti, oba boda za hrvatsku vrstu osvojila je Sandra Paović , dok su Cornelia Vaida i Sanja Paukovac upisale poraze. U drugom susretu iz skupine B Šveđanke su pobijedile Grčku 3:1.

BEOGRAD - Nakon odigranih susreta petog kola doznali smo imena šest reprezentacija koje nastavljaju borbu za odličje. Reprezentacije Srbije i Mađarske su kao najbolje u skupinama A i B izborile direktan plasman u polufinale, dok će preostale četiri reprezentacije odigrati dva susreta četvrtfinala. U njima će se sastati Španjolska i Grčka, te Italija i Rumunjska. Srbija u polufinalu dočekuje pobjednika ogleda Španjolska - Grčka, dok će Mađari igrati protiv boljeg iz ogleda Italija - Rumunjska.

Hrvatska reprezentacija će razigravati za plasman od 7. do 12. mjesta. U prvom susretu hrvatske vaterpoliste u četvrtak u 11.30 sati očekuje ogled protiv Slovačke.

NEW YORK - Rezultati teniskog grand slam turnira US Open:

TENISAČICE, četvrtfinale -

Jelena Janković (Srb/19) - Jelena Dementijeva (Rus/4) 6:2, 6:1

TENISAČI, osmina finala -

Marat Safin (Rus) - Tommy Haas (Njem/14) 2:1, prekid zbog kiše

Nikolaj Davidenko (Rus/7) - Andy Murray (VBr/17) 6:1, 5:7, 6:3, prekid zbog kiše

NYON - Europska nogometna federacija (UEFA) odlučila je stati na kraj igračkim protestima nakon sudačkih odluka. Na redovitom sastanku Sudačkog odbora Uefe nogometni suci dobili su naputke da strogo kažnjavaju igrače koji ih budu omalovažavali. To znači da će oni nogometaši koji budu sucu signalizirali da dodijeli karton protivniku na kraju sami dobiti žuti karton. Osim toga, igrači koji se grupiraju oko suca u pokušaju da ga uvjere da promijeni odluku, bit će također kažnjeni najmanje žutim kartonom. Sucima je rečeno da u takvim slučajevima trebaju kazniti sve igrače koji ga okruže, a ne samo vinovnika grupiranja. Ove mjere trebale bi se početi primjenjivati već u kvalifikacijama za EP 2008.

LONDON - Nogometna reprezentacija Brazila upisala je i drugu pobjedu na mini turneji u Engleskoj. Nakon pobjede protiv Argentine, "Selecao" je u Londonu na stadionu White Hart Lane pred 25.000 gledatelja porazio Wales 2:0 (0:0). Pogotke za petrostruke svjetske prvake postigli su Marcelo (60) i Vagner Love (74).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙